SOJINA POGAČA

SOJINA POGAČA

b_280_250_16777215_00_images_novosti_IMG_4757-!-.jpg

Sojina pogača se dobija suvim ekstrudiranjem sojinog zrna. Faza presovanja i mlevenja dovodi do cepanja velikih molekula polisaharida, što sojinu pogaču čini lakše svarljivom i dostupnom digestivnom traktu životinja. Sam ovakav tretman obezbeđuje proizvod visoke hranljive i biološke vrednosti bez upotrebe hemijskih reagenasa, čime se povećava iskoristljivost proteina.

b_280_250_16777215_00_images_novosti_IMG_4580-!-.jpgTako se dolazi do jednog od najvažnijih ciljeva u intenzivnom uzgoju životinja, a to je ekonomska ušteda.


Sojina pogača predstavlja jedinstven izvor proteina, esencijalnih aminokiselina, sojinog ulja, minerala i vitamina rastvorljivih u mastima i na taj način zadovoljava sve potrebne kriterijume koje podrazumeva Pravilnik o kvalitetu hrane za životinje. 

b_280_250_16777215_00_images_novosti_Untitled_Panorama_4594-.jpgU ishrani mladih žvotinja i životinja u prirastu, sojina pogača ima primenu kao proteinsko i energetsko hranivo.

NB-soja gold doo proizvodi sojinu pogaču standardnog kvaliteta koja sadrži 42% proteina i 7% masti.

PRIJAVITE SE

Poštovani klijenti, ovde se možete prijaviti na našu mejling listu, kako bi ste redovno dobijali obaveštenja o popustima, akcijama i novitetima u našoj ponudi.